În vizită la Vasi

Am o mare slăbiciune pentru micii antreprenori (sunt și genul meu de clienți preferați). Mai ales aceia care își manifestă talentul împreună cu o foarte mare ambiție și determinare. Sunt genul de oameni pe care îi simți și pe care îi iubești din prima fără să-ți dai seama de ce. Cred că e pentru că și-au construit în ei acea persona (nu în sensul de mască ci de om care a făcut pace cu sinele) și o transmit mai departe într-un mod natural și autentic.

Atât cât am avut ocazia să-l cunosc, Vasi, propietarul Let’s coffee, este unul dintre acești antreprenori cu față luminată. De fiecare dată când îi trec pragul, am senzația că pășesc într-o lume a lui și într-un spațiu definit de propriile lui valori. Fără un design sofisticat (apropo de trendul acesta cu restaurantele care arată exquisite dar uită să facă mâncare bună), Vasi ne poartă într-o lume a cafelei, așa cum îi place lui să o facă.

La Vasi nu veți putea bea cafea cu zahăr pentru că vă va explica (prea) frumos că pentru el, e o formă de respect față de producătorii de cafea de origine și întregul lanț trofic din lumea cafelei, să nu alterăm gustul cafelei prin adăugarea de zahăr (sau siropuri).

La Vasi nu veți veni pentru că găsiți cele mai noi trenduri de design interior ci pentru că vă va primi, împreună cu soția lui, (de fiecare dată) cu un zâmbet frumos și inima deschisă. Un zâmbet care nu este fals și care vine din bucuria de a împărtăși cu voi pasiunea lui. Îmi dau seama în timp ce scriu cât de clișeistice pot să sune frazele astea, încerc să evit unele cuvinte dar nu îmi iese.

Am avut bucuria să-l am invitat pe Vasi în prima mea emisiune de la Radio Cluj. Dacă vreți să-i aflați povestea, apăsați play. Vă rog să fiți blânzi cu mine, e prima mea încercare de acest gen pe undele radio și un vis vechi de-al meu, sunt într-un proces de învățare :)

Tchuss, Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *