.testimonals

Delia Brad / deilani.ro

Caldura umana, naturaletea si lejeritatea dialogului, bunul simt, adaptabilitatea la specificul brand-ului nostru. Reactiile in general prompte. Implicarea personala. Intelegerea de care am avut parte. Am nevoie de parteneri, de oameni care sa priveasca mai departe de atat, care sa participle la gasirea solutiilor, in loc sa judece critic din exterior. Cred ca in Alexandra am avut un partener. Pentru mine asta e ceea ce conteaza cel mai mult.

Bogdan Briscu / Briscu.ro

Experiența de lucru cu firma Exquisite și cu colaboratorii acesteia a fost una plăcută și a respectat standardele de profesionalism pe care le așteptam în urma recomandărilor primite despre ea. În mod particular, pe lângă creativitatea de care au dat dovadă, am remarcat și apreciat respectarea termenelor de lucru propuse, aplecarea deosebită spre a înțelege cât mai bine posibil nevoile firmei noastre și sugestiile cu care au contribuit când și unde a fost necesar. Exquisite a știut să extragă esențialul din informațiile pe care i le-am pus la dispoziție despre firma noastră pentru a-l folosi cât mai eficient cu putință în ceea ce a creat pentru noi. Un alt punct pentru care recomandăm colaborarea cu Exquisite este calitatea serviciilor pe care le oferă, calitate pe care a promis-o și a respectat-o de fiecare dată, nerenunțând la ea în favoarea altor parametri care cu toate că ar fi putut părea atractivi, nu erau definitorii pentru ceea ce reprezintă și dorește să facă Exquisite.

Datorită tuturor celor amintite mai sus și a altor aspecte, pe care deși nu le-am menționat aici, nu sunt cu mai puțin importante, considerăm că o colaborare cu Exquisite va aduce beneficii celor care ar alege în viitor să lucreze cu ea.