.testimonals

Delia Brad / deilani.ro

RO: Căldura umană, naturalețea și lejeritatea dialogului, bunul simț, adaptabilitatea la specificul brand-ului nostru. Reacțiile în general, prompte. Implicarea personală. Înțelegerea de care am avut parte. Am nevoie de parteneri, de oameni care să privească mai departe de atât, care să participe la găsirea soluțiilor în loc să judece critic din exterior. Cred că în Alexandra am avut un partener. Pentru mine, asta e ceea ce conteaza cel mai mult.

EN: Alexandra’s warmth, naturalness, ease of dialogue and adaptability to our brand combined with her fast reaction time and open mindlessness is what made Alexandra a partner. I needed a person that could see the entire perspective and participate in finding solutions instead of just offering criticism, and Alexandra’s work is what made a difference.

Bogdan Briscu / Briscu.ro

RO: Experiența de lucru cu firma Exquisite și cu colaboratorii acesteia a fost una plăcută și a respectat standardele de profesionalism pe care le așteptam în urma recomandărilor primite despre ea. În mod particular, pe lângă creativitatea de care au dat dovadă, am remarcat și apreciat respectarea termenelor de lucru propuse, aplecarea deosebită spre a înțelege cât mai bine posibil nevoile firmei noastre și sugestiile cu care au contribuit când și unde a fost necesar. Exquisite a știut să extragă esențialul din informațiile pe care i le-am pus la dispoziție despre firma noastră pentru a-l folosi cât mai eficient cu putință în ceea ce a creat pentru noi. Un alt punct pentru care recomandăm colaborarea cu Exquisite este calitatea serviciilor pe care le oferă, calitate pe care a promis-o și a respectat-o de fiecare dată, nerenunțând la ea în favoarea altor parametri care cu toate că ar fi putut părea atractivi, nu erau definitorii pentru ceea ce reprezintă și dorește să facă Exquisite.

Datorită tuturor celor amintite mai sus și a altor aspecte, pe care deși nu le-am menționat aici, nu sunt cu mai puțin importante, considerăm că o colaborare cu Exquisite va aduce beneficii celor care ar alege în viitor să lucreze cu ea.

EN: Working with Exquisite and their collaborators was a pleasant experience which only confirmed Alexandra’s high standards of professionalism. Alongside her creative skills, I appreciated her capacity to respect proposed deadlines and her openness to understanding our company’s needs were noticeable in her contributions. Exquisite managed to understand the essence of the information we provided and used it as efficient as possible in what they have created for us. Another aspect for which we encourage collaborating with Exquisite is the quality of services offered; not cutting corners when it appeared to be the easiest solution. Exquisite promised quality and managed to rise to their promise.

Based on those mentioned above, we consider that collaborating with Exquisite will be of great benefit to any future client that chose to work with her.